Mensen ontmoeten

Mensen ontmoeten in Haarlem. Samen zitten, praten en luisteren. Of samen actief zijn. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap of een leuke activiteit met anderen. Maar mensen ontmoeten gaat niet altijd vanzelf. In Haarlem

Haarlem Ontmoet zet alle alle activiteiten voor je op een rij.

Vertel eens…

Misschien woon je net in Haarlem en wil je nieuwe mensen leren kennen. Of vind je het moeilijk om contact te maken met buurtgenoten of weet je niet welke activiteiten goed bij je passen. Gelukkig kennen we in Haarlem een actieve gemeenschap.

Er zijn activiteiten genoeg en er zijn mensen die samen eten, samen naar musea gaan of wandelingen maken. Je kunt via verschillende initiatieven zelf op zoek gaan naar nieuwe contacten en leuke activiteiten bij jou in de buurt. Op de website Haarlem Ontmoet staat het Haarlemse vraag en aanbod van gezellige en zinvolle, niet-commerciële activiteiten.

Hulp nodig

Weet je niet welke activiteit bij je past? Of vind je het moeilijk om hulp te vragen? Neem dan gerust contact op met het Wijkteam bij jou in de buurt. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we naar een activiteit of vrijwilliger die bij je past.

Huis van de Wijk Da Vinci
Het Open Huis in Schalkwijk

Mensen ontmoeten en samen activiteiten ondernemen, maakt elk mens gelukkiger.

Samen kom je verder | VanHier Haarlem

Samen kom je verder